Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-04-11(UTC) Posty: 47 Lokalizacja: Kraków
|
Mój mąż chce wziąć kredyt na inwestycje w firmie. Słyszałam, że banki oferują takie kredyty. Czy ktoś korzystał? Jakie warunki należy spełnić i do jakiego banku najlepiej się wybrać?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-07-22(UTC) Posty: 37 Lokalizacja: Wrocław
|
Z tego co wiem, to przede wszystkim Idea Bank oferuje właśnie kredyty inwestycyjne dla firm. ALe na jakich warunkach, to nie mam pojęcia. I na pewno BGŻ. Może ktoś korzystał i napisze coś więcej.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-01(UTC) Posty: 83 Lokalizacja: Toruń
|
Zgadza się, we wszystkich rankingach przoduje Idea Bank. Zobaczcie ranking: http://www.ebroker.pl/kredyty_dla_firm
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-04(UTC) Posty: 73 Lokalizacja: Olsztyn
|
Ja mogę podrzucić taki taki ranking: http://oferty-kredytow.com/ranking-kredytow-dla-firm/ i oczywiście Idea Bank na pierwszym miejscu, ale zobaczcie, kto znalazł się w tym rankingu. Osobiście nie spodziewałem się, że Provident wystartuje z pożyczką inwestycyjną dla firm.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-08-18(UTC) Posty: 51
|
Osobiście nie polecam kredytu w Idea Bank. Może i wygląda on najkorzystniej, ale za każdą procedurę pobierają opłaty, a formalności jest tam tyle, że szkoda nerwów. Brałem i nigdy więcej. Lepiej poszukać normalnego kredytu w innym banku.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-06(UTC) Posty: 66
Podziękował: 1 razy w 1 postach
|
Mój brat brał kredyt inwestycyjny w Idea Bank i też twierdził, że nigdy więcej. Z tego co mówił wynikało, że bank nadmiernie ingerował we wszystkie działania firmy, przez cały czas kredytowania. A jak to wygląda naprawdę, to wiedzą tylko ci, co sami korzystali.
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-08-26(UTC) Posty: 10 Lokalizacja: Szymocice
|
z tego co wiem to Getin bank oferuje taki kredyt
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-05(UTC) Posty: 137
|
A na nową firmę ile da rady wziąć takiego kredytu? Bo mam jeden dobry pomysł.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2017-04-20(UTC) Posty: 4 Lokalizacja: Warszawa
|
@sith Jak masz pomysł, to rzeczywiście powinieneś go czym prędzej zrealizować, tak by móc zarabiać na tym fajne pieniądze. Jak dla mnie powinieneś skorzystać z porównywarki finansowej. Jak możesz zauważyć pod adresem http://www.totalmoney.pl/kredyty_dla_firm, oferty w dużym stopniu mogą różnić się od siebie, a kwoty jakie możesz wybrać są naprawdę konkretne. Wybierz sobie na tej stronce rodzaj kredytu i kwotę, a na pewno sporo Ci to pomoże. ;) |
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest
|
Skok do forum