Ranga: Newbie
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-11-05(UTC) Posty: 2 Lokalizacja: Warszawa
|
jakie są według was najlepsze kantory internetowe?
|
|
|
|
Ranga: Advanced Member
Przyłączony: 2016-09-03(UTC) Posty: 100
|
Masz porównywarki, wiesz tu każdy Ci wpisze z takiego jakiego korzysta. Czyli wielokrotnie Ci nie będzie to pasować, bo na przykład kantor nie ma konta w Twoim banku
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-08-18(UTC) Posty: 30
|
Wiesz patrząc w ten sposób to najlepiej by Ci było od razu wymienić w tym banku w którym masz konto i tyle
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-07-20(UTC) Posty: 27 Lokalizacja: Katowice
|
Jest kilka dobrych kantorów i warto sprawdzać je w porównywarkach. Bo nie ma najlepszego. To każdego dnia się zmienia. Jeżeli chodzi Ci o bezpieczeństwo wymiany to tak jak powiedziałam na pewno jest co najmniej kilka. To samo z szybkością. Ale spread to ruchoma sprawa. Nikt Ci nie powie, który kantor będzie najlepszy jutro pod tym względem.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-06(UTC) Posty: 8 Lokalizacja: kuznia raciborska
|
Kordian na czym Ci najbardziej zależy? na co najczęściej zwracasz uwagę?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-05(UTC) Posty: 137
|
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-09-19(UTC) Posty: 24
|
Tak jak napisał sith, najlepszy jest ten, gdzie jest najtaniej. A to co chwila się zmienia. Chociaż i tak w pierwszej 10 są zawsze te same kantory.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-23(UTC) Posty: 74 Lokalizacja: Poznań
|
Trejdo prowadzi obecnie kampanię reklamową w necie i podejrzewam, że lada moment wyskoczą z jakąs korzystną obniżką. Na pewno warto ich obserwować.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-12-22(UTC) Posty: 9 Lokalizacja: raszczyce
|
najlepszy według mnie jest cinkciarz pl
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-01-05(UTC) Posty: 3 Lokalizacja: brak
|
Cinkciarz jest najlepszy pod tym względem , że są długo na rynku i są już potężną machiną. Jednak jeżeli chodzi o ceny , brak kosztów przelewów i w miarę szybka obsługę to polecam KANTOR PLUS , www.kantory-plus.pl. Ostatnio robiłem tam dużą transakcje (jak dla mnie) ok 70.000 € i mieli najlepsze ceny z pośród 8 kantorów które sprawdziłem. Nawet cinkciarz miał gorsze ceny o jakieś 0.0030 , nie wiele ale jednak. Z tego co się zorientowałem ceny w PLUSIE są dla każdej ilości a nie jak w cinkciarzu przy 50.000 jednostkach są w miarę przyzwoite ceny. Duży + to też sieć kantorów stacjonarnych. Istnieją namacalnie a nie tylko w sieci. Fajną usługą jest wypłata pieniędzy w kantorach stacjonarnych.
|
|
|
|
Przyłączony: 2021-05-28(UTC) Posty: 1
|
Kantorekspert.pl dotychczas najlepszy, brak oplat za przelewy i szybka realizacja.
|
|
|
|
Przyłączony: 2015-09-28(UTC) Posty: 354 Lokalizacja: Warszawa
|
E każdym momencie może to być inny kantor. Są porównywarki. Więc warto odwiedzić te z czołówki
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (2)
|
Skok do forum