Ranga: Newbie
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-10-06(UTC) Posty: 3
|
https://www.kantory-plus.pl/ kupował ktoś z Was przez ten kantor? Bo jak wpisuje w wyszukiwarkę tani kantor to mi wyskakuje jako jeden z pierwszych.
|
|
|
|
Ranga: Advanced Member
Przyłączony: 2016-03-25(UTC) Posty: 50
|
Są stosunkowo nowi, mało ludzi korzysta, oferta dosyć konkurencyjna z tego co widzę. Nie widzę przeciwskazań.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-24(UTC) Posty: 33
|
Czy to ma coś wspólnego z siecią tel. Plusa? Nie zdziwiłoby mnie to.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-07-22(UTC) Posty: 37 Lokalizacja: Wrocław
|
Nie korzystałam ale poczytałam trochę na ich stronie i zachęcająco wygląda to, że mają też placówki stacjonarne. To daje jakieś poczucie bezpieczeństwa, że nie zwiną się z dnia na dzień. I ceny też całkiem fajne. Nie sądzę Kowal żeby miał ten kantor coś wspólnego z siecią Plus skoro jak piszą działają od 26 lat.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-24(UTC) Posty: 33
|
Mają całkiem dobre kursy i chyba zaryzykuję niewielką wymianę. I już wiem, że nie mają nic wspólnego z siecią telefoniczną. Rozmawiałem ze znajomym i dowiedziałem się, że to była kiedyś sieć kantorów stacjonarnych. Dobrze im szło i postanowili uruchomić do tego jeszcze internetowy. Stąd te placówki lokalne.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-07-22(UTC) Posty: 37 Lokalizacja: Wrocław
|
Zajrzałam tam ostatnio i jakoś nie powaliło mnie to na kolana. Spread wcale nie taki korzystny. Wybrałam inny kantor.
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-01-05(UTC) Posty: 3 Lokalizacja: brak
|
Na co dzień nie robię tak dużych wymian zazwyczaj do 5.000 € ale kupowałem ostatnio ponad 70.000 € na spłatę mieszkania pod Wrocławiem. Sprawdziłem kurs , potwierdziłem telefonicznie i porównałem do innych kantorów internetowych około 8. Najlepszą cenę miał właśnie PLUS Najbliżej zbliżoną cenę miał cinkciarz.pl lecz wyła wyższa o 0.0030 pkt. Oczywiście cena cinkciarza była wyższa dla 50.000 jednostek a w PLUSIE z tego co zauważyłem ceny podane są dla obojętnie jakiej kwoty. Dużym + jest też to , że są 27 lat na rynku i mają dużą sieć kantorów stacjonarnych więc są obecni nie tylko w internecie. Polecam , ja na pewno skorzystam nie raz.
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-01-10(UTC) Posty: 1
|
Ja korzystałam, z siecią plusa nie ma to nic wspólnego. Transakcja szybka i sprawna, no i najważniejsze, że nie trzeba wychodzić z domu.
|
|
|
|
Przyłączony: 2015-09-28(UTC) Posty: 354 Lokalizacja: Warszawa
|
Plus ma swój bank, jeśli oferowałby waluty to raczej tam, a nie przez osoby kantor:)
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (5)
|
Skok do forum