Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-05-22(UTC) Posty: 62 Lokalizacja: Bytom
|
Znalazłem w swojej poczcie ofertę inwestycji i brzmi to zachęcająco. Zarobek 10% czyli 3 razy tyle co na lokacie. Wszedłem jednak na stronę i nie mogę znaleźć żadnych konkretó tylko od razu chcą żeby zostawić kontakt. Czy ktoś orientuje się co to takiego? https://kampanie.investr...1%7C8053%7C%7C1474979129
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-08-03(UTC) Posty: 7
|
Bo to zwykła firma doradcza i tyle. Mogą napisać wszystko co się im żywnie podoba
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-09-30(UTC) Posty: 16
|
W reklamie mogą napisać wszystko bo kryją się tym, że nie jest to oferta według prawa handlowego i tyle. A przecież mogą Ci doradzić tak, że zarobisz 10% jest taka opcja, tylko równie dobrze możesz stracić 10% Edytowany przez użytkownika 30 września 2016 13:22:33(UTC)
| Powód: Nie określono
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-10-01(UTC) Posty: 7 Lokalizacja: opole
|
moim zdaniem chcą wyciągnąc jak najwiecej danych od ludzi i tyle
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-11(UTC) Posty: 47 Lokalizacja: Kraków
|
Też widziałam tą ofertę i nawet zastanawiałam się czy z niej nie skorzystać. Ale skoro piszecie, że to tylko firma doradcza to wolę się od tego trzymac z daleka.
|
|
|
|
Przyłączony: 2015-09-28(UTC) Posty: 354 Lokalizacja: Warszawa
|
Z daleka się trzymać nie musisz. Oczywiście dane każda firma chętnie weźmie bo zawsze można je sprzedać czy udostępnić. jak ktoś oferuje 10% i więcej to zawsze pachnie to niespełnioną obietnicą. Bo nikt Ci tego nie zagwarantuje.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-10-07(UTC) Posty: 5 Lokalizacja: konin
|
Ja również widziałam jakiś czas temu te ofertę i w pierwszym momencie chciałam nawet skorzystać ale niestety nie ma zbyt wielu informacji na ten temat więc zrezygnowałam
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-11(UTC) Posty: 47 Lokalizacja: Kraków
|
Mnie odstraszyło to, że reklamują się zyskiem do 10% a nie ma żadnych informacji więcej. Pewnie byłam na tej samej stronie co Artur. Czy gdzieś są jakieś informacje na ten temat? Bo ja nie mogę nic znaleźć.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-22(UTC) Posty: 62 Lokalizacja: Bytom
|
Nie, nie skorzystałem, bo jeżeli na stronie nie ma podstawowych informacji, tylko od razu podaj swoje dane to ja uciekam. Nie korzystam z okazji, których najpierw dobrze nie sprawdzę. Nawet jeżeli są kuszące.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest
|
Skok do forum