Kantory internetowe
»
Kantory
»
Kantory internetowe
»
Czy kantory internetowe mają swoje oddziały?
Ranga: Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-04-25(UTC) Posty: 16
|
Czy kantory internetowe mają swoje oddziały? Gdzie na przykład mógłbym odebrać od nich gotówkę? Albo porozmawiać w cztery oczy o wymianie?
|
|
|
|
Ranga: Advanced Member
Przyłączony: 2016-04-23(UTC) Posty: 74 Lokalizacja: Poznań
|
Jak sama nazwa wskazuje kantor internetowy jest internetowy a nie stacjonarny. Przecież właśnie dlatego, że nie ma rachunków za lokal, media itp działając wyłącznie w sieci może być konkurencyjny dla stacjonarnych. Ja nie słyszałem żeby jakiś kantor miał swój lokalny punkt. A porozmawiać możesz przez telefon. Ale może się mylę?
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-05-19(UTC) Posty: 4 Lokalizacja: WARSZAWA
|
Od lat korzystam z www.KantorEkspert.pl polecam wszystkim którzy nie maja czasu na bieganie po kantorach
|
|
|
|
Przyłączony: 2015-09-28(UTC) Posty: 354 Lokalizacja: Warszawa
|
no trochę się mylisz jednak, Bo przecież ALior ma w swoich oddziałach takie opcje, aczkolwiek nie wiem konkretnie jak to działa u nich w rkantorze czyli spółce Raiffeisena masz już taką opcję, że możesz na stronce wymieć waluty, a z zgłosić się po nią w placówce Bankowej.
|
|
|
|
|
No zgadzam się, że kantory internetowe założone przez banki mają swoje placówki.I przynajmniej w Aliorze można odwiedzić oddział w tym celu. Jak jest w innych kantorach prowadzonych przez banki nie wiem. ALe nie wszystkie kantory są związane z bankami. I te co nie s,ą na pewno nie mają placówek.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-13(UTC) Posty: 10
|
Zazwyczaj zdecydowanie jak jest internetowy to jest internetowy i tylko przez internet, bo taka jest zaleta tych kantorow, że prze to mogą być tańsze bo nie utrzymują stałych siedzib w wielu miastach, tylko dzięki internetowi mogą od razu dotrzeć do całego kraju
|
|
|
|
Przyłączony: 2015-09-29(UTC) Posty: 21 Lokalizacja: wawa
|
To chyba tylko Banki sobie mogą pozwolić na takie ekstrawagancje, bo jak i tak mają oddziały to im to nie robi wielkiej różnicy czy ktoś wymieni bezpośrednio czy internetowo, jak chce kasę to można sprzedać.
|
|
|
|
|
Oczywiście dla banku to tylko dodatkowe okienko a nie utrzymanie całej placówki. Dlatego ich na to stać. Gdyby kantory internetowe miały mieć placówki to na pewno nie miałby szans z bankami. Nie przeskoczyłyby kosztów ich utrzymania.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-08-03(UTC) Posty: 37
|
Przecież istnieją kantory stacjonarne:P a internetowe po prostu utrzymują infolinię gdzie telefonicznie wszystko załatwisz.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-12(UTC) Posty: 22 Lokalizacja: katowice
|
jesli chcesz się spotakac w cztery oczy to idz do kantoru stacjonarnego...
|
|
|
|
Przyłączony: 2021-02-18(UTC) Posty: 1 Lokalizacja: London
|
Nie masz swojego call center, bo nie możesz znaleźć sobie porządnego oprogramowania? W takim przypadku polecam po prostu zwrócić uwagę na tę stronę https://voiptimecloud.com/pl/industries/e-commerce-call-center-software , ponieważ tutaj udało mi się znaleźć najlepsze oprogramowanie. Jestem pewien, że na pewno będziesz zadowolony
|
|
|
|
Przyłączony: 2022-02-08(UTC) Posty: 7 Lokalizacja: Warszawa
|
Kantor.pl najlepszy kantor internetowy
|
|
|
|
Przyłączony: 2022-02-18(UTC) Posty: 6 Lokalizacja: Warszawa
|
Niektóre mają. ALe to trzeba pytać na infolinii. Kantorekspert.pl polecam, bardzo dobre kursy
|
|
|
|
Przyłączony: 2022-02-21(UTC) Posty: 6 Lokalizacja: gdynia
|
Kantorekspert.pl bardzo dobry
|
|
|
|
Przyłączony: 2022-02-21(UTC) Posty: 6 Lokalizacja: gdynia
|
Kantorekspert.pl prawdopodobnie ma swój oddział
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (4)
|
Kantory internetowe
»
Kantory
»
Kantory internetowe
»
Czy kantory internetowe mają swoje oddziały?
Skok do forum