Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2017-11-18(UTC) Posty: 121
|
Zwrot do 1% gotówki przy każdej dokonanej płatności. Dlaczego „do”? Promocja pozwala uzyskać cashback na poziomie 0,1% w Europie i 1% poza nią. Dotyczy to 29 walut obsługiwanych przez Revolut a także kryptowalut. Wsparcie konsjerża. Posiadacze metalowej karty otrzymają pomoc w zakresie rezerwacji hoteli, lotów i ekskluzywnych imprez. Bezpłatna wymiana walut po najlepszych kursach. Ta opcja nieco mnie zaniepokoiła. Mam nadzieję, że osoby korzystające z darmowego Revoluta nie stracą tej możliwości… Bezpłatna wypłata z bankomatów na poziomie 600 funtów lub 600 euro. Każda transakcja ponad tę kwotę obciążona jest 2-procentową prowizją. Darmowe ubezpieczenie zdrowotne za granicą. W przypadku konieczności skorzystania z pomocy lekarza lub stomatologa, użytkownik karty szybko otrzyma zwrot kosztów na konto Revolut. Darmowe ubezpieczenie od opóźnienia podróży. Zaczyna działać jeśli samolot spóźnia się ponad 4 godziny. Bezpłatna, wirtualna karta jednorazowych płatności. Przy każdej transakcji otrzymujemy inny numer co zapewnia dodatkowe bezpieczeństwo.
Darmowa dostawa karty w ciągu 3 dni. Bezpłatne ekspresowe przelewy. Priorytetowa obsługa klienta 24/7. Zniżka na ubezpieczenie telefonu
Cena 50 zł miesięcznie
Jak podchodzicie do tego?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-10-22(UTC) Posty: 49
|
Mi nadal spokojnie starczy bezpłatna, bo wyjezdzam ledwo kilka razy w roku za granicę. Ale jak ktoś podrózuje bardzo często to idealna opcja, dzięki której zaoszczędzi masę pieniędzy.
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-08-13(UTC) Posty: 20
|
na black friday była zniżła:) to sobie wykupiłem:)
|
|
|
|
|
ale to znaczy jaka była zniżka? Bo nie wiem czy czekac na powtórkę:)
|
|
|
|
|
teraz jest promocja ze jak zaprosisz 5 ludzi i zacznąc korzystać to dostabiesz Metal za free
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-26(UTC) Posty: 58
|
ta promocja powtarza się już po raz który, tak samo,że jak zaprosisz to dostaną za darmo kartę.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-03-29(UTC) Posty: 98 Lokalizacja: Wroclove
|
tylko to naprawde trzeba byc czesto za granica by to sie oplacalo, albo nie miec co robic z pieniedzmi. ALbo komus po porstu bardzo bardzo sie podoba ta karta. Bo rzeczywiscie dla oka to jest atrakcyjna
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-03(UTC) Posty: 100
|
teraz masz znow promke, ze metal na miesiac za free jak cos
|
|
|