Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2017-11-18(UTC) Posty: 121
|
Ktoś z Was korzysta może z REvoluta? Jakie plusy minusy? Bo się zaczałęm zastanawiać czy może warto iść tą drogą.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2018-06-16(UTC) Posty: 2
|
ooo... W sumie calkiem niezła karta... muszę dowiedzieć się więcej o niej, wydaję się ciekawa opcja.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-12(UTC) Posty: 7
|
Artykułów jest sporo. Ja się ostatnio przerzuciłem właśnie na nią
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-24(UTC) Posty: 60
|
Wpisałem chciałem wiedzieć i pierwsze informację to, że mieli awarię, więc to trochę średnio o nich świadczy...
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-02-01(UTC) Posty: 5
|
awarię się wszędzie zdarzają:) nie ma się co spinać, fajna apka i możliwość. Aczkolwiek ostatnio Banki wdrażają podobne rozwiązania u siebie z kartami wielowalutowymi
|
|
|
|
|
i można zmieniać waluty bez prowziji:) co daję dużego plusa, bo normalnie możesz na tym zarabiać.
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-08-17(UTC) Posty: 107
|
Muszę sprobować. A jakieś limity są? A jak z bankomatami?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-03-25(UTC) Posty: 50
|
teraz możesz dodatkowo zamówić revolut metal co prawda to opcja płatna, ale jak ktoś dużo podróżują to na pewno się opłaca.
Oto jakie przywileje otrzymuje posiadacz metalowej karty:
Zwrot do 1% gotówki przy każdej dokonanej płatności. Dlaczego „do”? Promocja pozwala uzyskać cashback na poziomie 0,1% w Europie i 1% poza nią. Dotyczy to 29 walut obsługiwanych przez Revolut a także kryptowalut. Wsparcie konsjerża. Posiadacze metalowej karty otrzymają pomoc w zakresie rezerwacji hoteli, lotów i ekskluzywnych imprez. Bezpłatna wymiana walut po najlepszych kursach. Ta opcja nieco mnie zaniepokoiła. Mam nadzieję, że osoby korzystające z darmowego Revoluta nie stracą tej możliwości… Bezpłatna wypłata z bankomatów na poziomie 600 funtów lub 600 euro. Każda transakcja ponad tę kwotę obciążona jest 2-procentową prowizją. Darmowe ubezpieczenie zdrowotne za granicą. W przypadku konieczności skorzystania z pomocy lekarza lub stomatologa, użytkownik karty szybko otrzyma zwrot kosztów na konto Revolut. Darmowe ubezpieczenie od opóźnienia podróży. Zaczyna działać jeśli samolot spóźnia się ponad 4 godziny. Bezpłatna, wirtualna karta jednorazowych płatności. Przy każdej transakcji otrzymujemy inny numer co zapewnia dodatkowe bezpieczeństwo.
koszt 49,99
|
|
|
|
|
tak odośnie Revoluta to zarówno plusem jak i minusem aczkolwiek bardziej plusem, jest to, że jakby początkowo wszystkie funckje typu płatności zbliżeniowe, paskiem magnetyczne, płatności online są wyłączone i musisz ręcznie włączyć.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-26(UTC) Posty: 58
|
tak w ogóle nie wiem czy wiecie ale Revolut dostał europejską licencję bankową co daję mu nowe możliwości rozwoju i większy poziom zabezpieczeń.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-05(UTC) Posty: 137
|
Z revolutem jest tylko jeden problem, którego nie było jak wchodził. A mianowicie, większość zagranicznych banków chcę opłaty 2,5% jak wypłacasz z bankomatów.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest
|
Skok do forum