Ranga: Newbie
Grupy: Registered
Przyłączony: 2015-05-21(UTC) Posty: 9
|
Witam wszystkich! Trafiłam tutaj trochę przez przypadek, ale liczę na Waszą pomoc. Pracuję w niedużej firmie, ze wzgledu na zagranicznych kontrahentów musimy coraz częściej wymieniać kasę. Tutaj mam pytanie : szukam kantoru internetowego i znalazłam tego już sporo, jednak chcę się upewnić w krążących opiniach. Czy kantor internetowy Fritz Exchange to dobry pomysł czy może wymianieć pieniądze gdzie indziej? Chodzi mi przede wszystkim o szybkość i bezpieczeństwo przelewów. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi!
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2014-04-10(UTC) Posty: 28
|
Ja polecam ergokantor. Za pośrednictwem tej platformy wymieniam walutę na potrzeby swojej firmy od ponad 1/2 roku i sądzę, że to świetny partner dla każdego przedsiębiorcy. Dlaczego? Głównie dlatego, że transakcje po najlepszym, dostępnym kursie realizowane są błyskawicznie, co w biznesie ma ogromne znaczenie. Drugi, bardzo istotny argument to spread.
|
|
|
|
Przyłączony: 2015-07-30(UTC) Posty: 6
|
Tego kantoru akurat nie znam, ale mogę ci polecić wymieniaj.pl https://wymieniaj.pl/. Ma dwie podstawowe zalety: dobre kursy i to, że szybko masz pieniądze na koncie.
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2015-09-29(UTC) Posty: 21 Lokalizacja: wawa
|
Nie sugeruj się zbyt bardzo tym co ludzie piszą, bo pisza o tym co było tydzień temu czy miesiąc temu. Sytuacja na rynku kantorów czasem potrafi zmienić się w ciągu kilku dni diametralnie.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-02-19(UTC) Posty: 1 Lokalizacja: polska
|
Dla mnie najlepszy jest wymieniaj.pl zaczęłam niedawno korzystać i nie mam zastrzeżeń.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-02-21(UTC) Posty: 1
|
Od roku mam konto w kantorze Amronet.pl. Na formę zarejestrowałem. Nie jest drogo, a za to bardzo solidnie i szybko. FV po transakcjach.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-03-01(UTC) Posty: 3 Lokalizacja: warszawa
|
Ja wybrałem wymieniaj.pl ojciec mi polecił, bo korzystał już wcześniej, a ja odkąd zacząłem też sobie chwalę, dobra oferta.
|
|
|
|
Ranga: Advanced Member
Przyłączony: 2015-09-28(UTC) Posty: 354 Lokalizacja: Warszawa
|
Warto śledzić bieżące oferty, nie przywiązywać się do jednego kantoru, lecz szukać promocji.
|
|
|
|
Ranga: Advanced Member
Przyłączony: 2015-09-30(UTC) Posty: 33 Lokalizacja: Poznań
|
Ja najczęściej korzystałam z walutomat
|
|
|