Kantory internetowe
»
Kredyty
»
Chwilówki
»
Chwilówka w oddziale czy przez internet?
Ranga: Newbie
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-10-07(UTC) Posty: 5 Lokalizacja: konin
|
jeśli chodziloby o male pozyczki to jak najbardziej wybrałabym chwilowke przez internet moim zdaniem bardziej się to opłaca
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-08(UTC) Posty: 4 Lokalizacja: poznan
|
a ja w sumie korzystam i z opcji pożyczania przez Internet i w oddziale. każdy z tych sposobów ma swoje plusy i minusy, ale jeśli się wszystko dokładnie przeczyta to nic niepożądanego się nie dzieje, wiec raczej nie patrzę w tym temacie na aspekt bezpieczeństwa a raczej bardziej interesuje mnie opłacalność, jeśli widzę ze więcej skorzystam na ofercie pożyczki przez Internet to wybieram te opcje a jeśli trafie na cos interesującego w oddziale to korzystam z tej oferty
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-11(UTC) Posty: 5 Lokalizacja: wrocław
|
ja tam wole chwilówki przez internet
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-07-20(UTC) Posty: 27 Lokalizacja: Katowice
|
Kochani maglujemy te chwilówki a prawda jest taka, że każdy ma swoje przekonania. Jak ktoś woli przez internet to tak właśnie będzie brał. Najważniejsze, żeby bez względu na to w jaki sposób ją bierze, czytał umowę. Dokładnie. Żeby później nie było przykrych niespodzianek.
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-09-08(UTC) Posty: 1
|
Witam. Polecam branie kredyty przez internet, bo tak jest po prostu dużo wygodniej. O formalności dodatkowe zawsze można dopytać mailowo lub telefonicznie. Mogę wam polecić stronę: www.vippozyczki.pl. Pieniądze dostałam od ręki.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (2)
|
Kantory internetowe
»
Kredyty
»
Chwilówki
»
Chwilówka w oddziale czy przez internet?
Skok do forum