Ranga: Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2014-05-27(UTC) Posty: 14 Lokalizacja: Berlin
|
Na forum jest dużo tematów o platformach wymiany walut, dużo ludzi woli taką formę wymiany pieniędzy. Stąd też moje pytanie, jaką platformę polecacie? Jaką uważacie za najlepszą?
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2015-05-11(UTC) Posty: 11 Lokalizacja: Kielce
|
Ja korzystałem z platformy Trajdoo i uważam, że nie jest zła. Jestem zadowolony z wymiany pieniędzy właśnie na niej, więc właśnie tą polecam.
|
|
|
|
Ranga: Advanced Member
Przyłączony: 2015-09-30(UTC) Posty: 33 Lokalizacja: Poznań
|
ja korzystam z walutobox czasami i sobie chwalę, aczkolwiek nie wiem czy ta branża się rozwinie.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-04(UTC) Posty: 73 Lokalizacja: Olsztyn
|
Czy na tych platformach istnieje taka możliwość jak na iPKO Dealer, że zamiast śledzić zmiany kursu walut system poinformuje nas sms gdy dana waluta osiągnie oczekiwaną przez nas wysokość?Właśnie odkryłem kilka zalet platform i chciałbym się bardziej w tym zorientować zanim skorzystam.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-05-09(UTC) Posty: 1 Lokalizacja: Częstochowa
|
Witam, chciałbym ostrzec przed kantorem walutuj.pl, od 2 tyg czekam na wymianę 30 tys zł na dolary, jeżeli, ktoś korzystał z tego kantoru i również nie otrzymał pieniędzy proszę o kontakt
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-04(UTC) Posty: 73 Lokalizacja: Olsztyn
|
Dziwna sytuacja. Czy wybrałeś natychmiastową wymianę? Kontaktowałeś się z kantorem? Jak to tłumaczą? Napisz jak to się skończyło bo napędziłeś pewnie nie tylko mi stracha przed skorzystaniem z wymiany przez internet.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (3)
|
Skok do forum