Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-05-22(UTC) Posty: 62 Lokalizacja: Bytom
|
Właśnie widzę, że w tym dziale pusto a jestem ciekaw czy korzystacie z tej platformy i jakie jest wasze zdanie na jej temat? Ja osobiście nie korzystam, ale mój brat pracując za granicą robił to regularnie. Przesyłał żonie pieniądze za pomocą tej platformy. No i jakiś rok temu pieniądze zaginęły. Trejdoo zwalało winę na bank i na odwrót. Sprawa ciągnęła się prawie 2 miesiące. W końcu pieniądze odzyskał, ale niesmak pozostał bo jak twierdził mieli to gdzieś i jak dzwonił nie byli zbyt mili ani pomocni. Może to wyjątkowy przypadek?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-08(UTC) Posty: 69 Lokalizacja: brak
|
Nie słyszałem o trejdo.com, ale może faktycznie ktoś szerzej wypowie się na ten temat?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-22(UTC) Posty: 62 Lokalizacja: Bytom
|
Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale wszystkie tego rodzaju informacje są z poprzednich lat. NIe ma nic nowego. Może teraz działą prawidłowo? Ktoś ma pozytywne doświadczenia z Trejdo?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-05(UTC) Posty: 137
|
Ja w styczniu wymieniałem i nie było problemów. Wiesz zawsze znajdzie się kilku złośliwców. Albo może była jakaś awaria czy coś.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-11(UTC) Posty: 47 Lokalizacja: Kraków
|
Z tego co wiem, to kantor działa idealnie i sama tam ostatnio sprawdzałam kursy walut. Zobaczcie sami http://www.trejdoo.com/analizy/kursy-walut/ mają tam na bieżąco podawane analizy finansowe i informacje z rynku walut.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-23(UTC) Posty: 74 Lokalizacja: Poznań
|
Korzystałem niedawno i było wszystko bez zarzutu.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-03-23(UTC) Posty: 7
|
zero problemów. Pełna profeska.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-08(UTC) Posty: 47
|
Mi zdarzało się dawniej skorzystać, ale teraz taki trochę martwy kantor, brak ciekawszych promocji... jakaś stagnacja go dopadła czy coś.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (3)
|
Skok do forum