Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-06-06(UTC) Posty: 66
Podziękował: 1 razy w 1 postach
|
Jak w temacie. WIele banków oferuje programy partnerskie. Płacą za każdą poleconą osobę. Czy ktoś z Was współpracował w ten sposób z bankiem? Czy naprawdę można na tym zarobić?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-08-18(UTC) Posty: 51
|
Gdzieś czytałem, że w Alior Banku teraz nawet można zgarnąć 140 zł od osoby. Tylko pewnie jest sporo warunków, żeby tą kasę dostać.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-10(UTC) Posty: 29
|
W smartbanku 85 zł za nowe konto dawali z Twojego polecenia. A wystarczyło, że ktoś założył.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-07-22(UTC) Posty: 37 Lokalizacja: Wrocław
|
Zazwyczaj wymagają do tego jeszcze żeby była płatność kartą albo określony wpływ na konto. Najlepiej bo aż 1000 zł można zgarnąć jeżeli ktoś wezmie kredyt hipoteczny w Aliorze.
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-05-24(UTC) Posty: 19 Lokalizacja: białystok
|
czytałam o tym, w wielu bankach można w ten sposób zarobić, ale watpie by to był stały zysk
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-08-20(UTC) Posty: 72
Podziękował: 1 razy w 1 postach
|
Tak działa wiele blogów informujących o promocjach, porównywarki kont. Mają podpisane umowy z bankami, ale też z firmami, które się zajmują dystrbucją i wtedy to masz stały dochód. Jak z jednego konta czasem i 100 zł możesz dostać to wiesz. A masz kilka tysięcy odbiorców. To niech chociaż co 10 założy konto z Twojego linka i kasa wpada
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-23(UTC) Posty: 74 Lokalizacja: Poznań
|
To ciekawe, nie patrzyłem na te wszystkie porównywarki i blogi pod tym kontem a to faktycznie najprostszy sposób na takie działania. Niech założy co 50 to już nie jest źle.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-12-22(UTC) Posty: 9 Lokalizacja: raszczyce
|
ja wzięłam udział w takim programie i nie narzekam
|
|
|
|
Przyłączony: 2015-09-28(UTC) Posty: 354 Lokalizacja: Warszawa
|
Dla pojedynczej osoby to raczej większego interesu w tym nie ma. Bo oczywiście jak wynika jakaś rozmowa to możesz polecić komuś znajomemu. ALe to raz zgarniesz te kilkadziesiąt złotych i tyle. Więc można sobie dodatkowo zarobić:) Ale to raczej mały strzał co jakiś czas.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-05(UTC) Posty: 81 Lokalizacja: Iława Podziękował: 2 razy w 2 postach
|
Są osoby, które zarabiają w ten sposób, ale to już nie polega na namówieniu znajomych, tylko na szukaniu potencjalnych klientów. Zarabiają tak porównywarki i inne strony, traktujące o bankach. Tak jak pisał Likaon. Dawno temu zarobiłam na programie partnerskim z Alior Bankiem jak powstawał. Poleciłam 3 osobom i po jakimś czasie naliczono mi prowizję. To jednak był jednorazowy zarobek a nie sposób na życie.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest
|
Skok do forum