Ranga: Newbie
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-10-07(UTC) Posty: 5 Lokalizacja: konin
|
sith dobrze ze mówisz bo ostatnio chciałam sobie założyć to wlasnie konto ale teraz mi się nie oplaca
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-10-29(UTC) Posty: 28
|
A co powiecie o koncie w Getin Noble Bank? Na reklamach to dobrze wygląda. Jest konto bez opłat i do tego skarbonka. Ktoś ma i zarekomenduje?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-06(UTC) Posty: 8 Lokalizacja: kuznia raciborska
|
brzozunio chodzi Ci o konto oprocentowane na 2,2% jeśli chodzi o nowych klientów?
|
|
|
|
Ranga: Advanced Member
Przyłączony: 2016-04-11(UTC) Posty: 47 Lokalizacja: Kraków
|
Jest kolejna edycja Money Manii: 4% na Koncie Godnym Polecenia i 100 zł premii w promocji Money Mania 9. DO 30 listopada można składać wnioski.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-15(UTC) Posty: 2 Lokalizacja: zamość
|
a jakie są warunki by skorzystać z promocji Iwona?
|
|
|
|
|
Tak, właśnie o to konto mi chodziło.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-02(UTC) Posty: 17
|
oprocentowanie 2,2%? Poniżej 3% to w ogóle nie ma sensu się tym interesować.
Co do promocji to ostatnio znów wbk promuje płacenie blikiem i rejestrowanie swojego numeru telefonu pod ich konto.
|
|
|
|
Przyłączony: 2015-09-28(UTC) Posty: 354 Lokalizacja: Warszawa
|
Co do blika to Allegro teraz umożliwia robienie przelewów Blikiem i jest promocja z tej okazji
W okresie 23.11.2016 – 10.01.2017 musimy zawrzeć transakcję o wartości równej bądź wyższej 30 zł i opłacić ją BLIKiem.
Po wykonaniu powyższej transakcji w następny dzień na naszym koncie powinien wygenerować się kupon promocyjny pozwalający na obniżenie kolejnych zakupów za min. 50 zł o kwotę 20 zł. Kod będzie ważny do końca lutego 2017, teoretycznie przy płatności BLIKiem.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-07-22(UTC) Posty: 37 Lokalizacja: Wrocław
|
O to faktycznie ciekawa promocja i warto z niej skorzystać jak ktoś kupuje na Allegro. racionale czy tylko pierwsza transakcja jest tak premiowana, czy nastęne w tym czasie też?
|
|
|
|
Przyłączony: 2015-09-28(UTC) Posty: 354 Lokalizacja: Warszawa
|
Tak jak wyżej napisałem. Robisz transakcję, dają Ci 1 kupon i możesz go wykorzystać. 1 raz. chyba, że masz 2-3 konta. Edytowany przez użytkownika 27 listopada 2016 17:34:38(UTC)
| Powód: Nie określono
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-24(UTC) Posty: 60
|
Na nestbanku była spoko promocja z kuponem do Rossmana 100 zł Plus możliwość założenia lokaty 3 miesięcznej na 4% do 10 000
Może zaraz ją reaktywują, więc można obserwować. A warunków żadnych poza logowaniem.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-18(UTC) Posty: 16
|
Aż trudno uwierzyć, że całe 4% na lokacie i ten brak warunków. Podejrzanie mi to wygląda.
|
|
|
|
|
Nie musisz tego zgłaszać pracodawcy tylko samemu przelewać pensję z konta na konto. Ale jest z tym trochę zachodu i trzeba pamiętać o tych wszystkich terminach.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-06(UTC) Posty: 8 Lokalizacja: kuznia raciborska
|
ja słyszałem o promocji w nest banku za założenie konta dostaje się 100 zł do wykorzystania w Rossmanie ale nie jestem pewien czy ta promocja jeszcze trwa bo illosc bonów była ograniczona
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-29(UTC) Posty: 7 Lokalizacja: wrocław
|
promocja nestbanku już się skończyła bony rozeszly się jak cieple bułeczki
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-08-18(UTC) Posty: 51
|
A ja właśnie czytam i tak sobie kombinuję, że założyłbym w tym nest banku a przy okazji coś dla żony kupił za bon. A tu koniec promocji. Mam konto w getinbanku, bo ktoś o to pytał. Od jakiegoś czasu zaczęli mi pobierać jakieś opłaty za wypłatę z bankomatów, więc to nie jest już darmowe konto.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-30(UTC) Posty: 7 Lokalizacja: zamość
|
ja niestety również nie wykazałam się zbyt dużym refleksem przy promocji w nest banku a szkoda bo naprawdę było warto
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-03(UTC) Posty: 100
|
ING oferuje teraz 100zł za założenie ale też kartą musisz mieć spore obroty bo 1000 zł więc trochę kasy trzeba wydać.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-12(UTC) Posty: 7 Lokalizacja: Warszawa
|
1000zł miesięcznie? bardzo dużo chyba się w takim razie nie oplaca zakładac tego konta by zyskać 100 zł
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-22(UTC) Posty: 62 Lokalizacja: Bytom
|
Dzisiaj dostałem maila, że Getin bank ma promocję, jak kupisz 1 bilet do kina to drugi masz gratis. Ale to chyba tylko dla stałych klientów. Nie jestem pewnien, więc nie chcę Was wprowadzać w błąd.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (4)
|
Skok do forum