Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-06-10(UTC) Posty: 29
|
Długo cicho było na forum o tym kantorze:) to postanowiłem spróbować i wszystko jest ok. Aczkolwiek spready nie należą do najniższych.
Za to plus jest, że mają program partnerski i można zarabiać dodatkowo polecając im ich kantor
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-08(UTC) Posty: 69 Lokalizacja: brak
|
Jak dla mnie to dziwny z nazwy ten kantor
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-09-19(UTC) Posty: 24
|
Przyznam się, że nigdy nie słyszałem o tym kantorze a zdarza mi się sprawdzać przeglądarki. Może nie zwróciłem uwagi właśnie przez dziwną nazwę. Ale z ciekawości zajrzę i sprawdzę jego ofertę.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-09-22(UTC) Posty: 4 Lokalizacja: wronki
|
pierwszy raz słysze o tym kantorze
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-07-20(UTC) Posty: 27 Lokalizacja: Katowice
|
A to jeden z największych kantorów.Sread mają całkiem korzystny. I warto zaglądać na ich fanpage bo tam można zdobyć kupony zniżkowe. I co fajne mają swoje kantory automatyczne. Na razie nie jest ich dużo. Podaję link do mapy:http://www.kantorautomatyczny.pl/pl
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-10-18(UTC) Posty: 14 Lokalizacja: Konin
|
Ja korzystam regularnie. Nie jako osoba prywatna tylko na firmę. Mają sporo korzyści dla firm. Naprawdę się opłaca. Tym bardziej, że przy dużych wymianach można negocjować kurs.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-22(UTC) Posty: 62 Lokalizacja: Bytom
|
U mnie w firmie też korzystają z tego kantoru. Nazwa paskudna ale wymiany korzystne. Niedawno kupowaliśmy maszyny do firmy i okazało się, że bezpośrednio u producenta w Belgii z transportem będą kosztować mniej niż kupione w kraju. Ale to dzięki niskiemu spreadowi.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-08-18(UTC) Posty: 51
|
Ja ostatnio go odkryłem. I mają fajne rozwiązanie. Można kupić walutę posiadając na koncie tylko 10% jej wartości a resztę przelać później. Mi to bardzo odpowiada.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-23(UTC) Posty: 74 Lokalizacja: Poznań
|
Nigdy o nim nie słyszałem ale skoro tak zachwalacie to warto zajrzeć. Jak spread będzie korzystny to czemu nie zaryzykować?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-10-29(UTC) Posty: 28
|
Raz wymieniałem i było szybko i sprawnie, ale spread niezbyt często jest tam korzystny.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-10-30(UTC) Posty: 6 Lokalizacja: wrocław
Podziękował: 1 razy w 1 postach
|
ja korzystam z tego kantoru ylko i wyłącznie dlatego że stworzyli sobie program partnerski i można dodatkowo zarobić na tym
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-15(UTC) Posty: 45 Lokalizacja: poznań
|
ja korzystam dosyć legularnie i to naprawdę dobry kantor
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-05(UTC) Posty: 36 Lokalizacja: wroclaw
|
korzystałam od czasu do czasu w zaleznosci od wysokości spreadu
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-30(UTC) Posty: 33 Lokalizacja: gliwice
Podziękował: 1 razy w 1 postach
|
ja pierwszy raz slysze o tym kantorze ale na dzień disiejszy nie oplaca się z niego korzystać
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-10-29(UTC) Posty: 28
|
Zosiu udało Ci się zarobić na tym programie partnerskim? Nigdy się temu nie przyglądałem a może warto?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-10-18(UTC) Posty: 14 Lokalizacja: Konin
|
Na program partnerski nigdy nie patrzyłem aż wspomniała o nim Zosia. A zarobić na pewno można. I zamierzam niedługo z tego skorzystać.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-19(UTC) Posty: 24
|
Skorzystałem, trafiłem na dobry spread i mogę pochwalić. Wszystko szybko i pięknie.
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-09-14(UTC) Posty: 1
|
Z firmą Fritzexchange współpracujemy od stycznia 2013 roku. Po ponad 4,5 roku współpracy doznaliśmy szoku. Fritzexchange nie wykonało wypłaty na nasze konto walutowe 179 230 USD. Transakcja zlecona została 21-go sierpnia – do chwili pisania opinii (14-09-2017) cały czas ma status „oczekujące”. Dnia 30-go sierpnia złożyliśmy reklamacje, Wg regulaminu Fritzexchange rozpatruje reklamacje w ciągu 14 dni. Otrzymaliśmy jedynie potwierdzenie przyjęcia reklamacji – zarówna od prezesa Piotra M. , jak i Kancelarii adwokackiej Katarzyny K. Niestety po 15 dniach dalej nie mamy odpowiedzi na nasze pismo ani od firmy, ani od reprezentującej ich Kancelarii adwokackiej. Suche fakty są takie iż kwota ponad 600 000zł została przelana na konto Fritzexchange a w zamian nie otrzymaliśmy zakupionych 179 230 USD. Nie otrzymaliśmy również odpowiedzi na naszą reklamację Mimo iż jesteśmy długoletnim i dużym klientem (od początku współpracy zakupiliśmy waluty za kilka milionów złotych). Zdecydowanie odradzamy korzystanie z usług Fritzexchange – nie są godni zaufania , lekceważą, a wręcz ignorują długoletniego i dużego klienta. Nie chcemy wiedzieć jak w takim wypadku traktują osoby które obracają u nich mniejszymi kwotami.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (10)
|
Skok do forum