Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-04-04(UTC) Posty: 73 Lokalizacja: Olsztyn
|
Ostatnio klienci mBanku mieli spore problemy. Bez żadnego uprzedzenia ich karty przestały działać. Co gorsza, bankomaty "zjadały" karty a przy płatnościach kartą sprzedawca otrzymywał komunikat, że karta jest kradziona i ma ją zatrzymać. Wiele osób zostało odciętych od własnych środków. Czy komuś przydażyło się coś takiego? Czy bank w jakiś sposób zrekompensował te kłopoty? I jak długo czekaliście na nową kartę?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-22(UTC) Posty: 62 Lokalizacja: Bytom
|
Ja się załapałem na tą awarię. I ja i żona. Zostaliśmy bez możliwości wypłacenia pieniędzy z konta. Na szczęście moją kartę zjadł bankomat i szybko ją odzyskałem, ale żony została pocięta w sklepie i czeka na nową. Do tego mówi, że czuła się jak złodziej gdy pani powiedziała, że karta jest kradziona. Masakra ale przynajmniej mniej wyda;-) A tak poważnie to dobrze, że mam jeszcze konto w innym banku, zrobiłem przelew bo byśmy zostali bez pieniędzy.
|
|
|
|
Przyłączony: 2015-09-28(UTC) Posty: 354 Lokalizacja: Warszawa
|
osobiście pierwszę słyszę. Mam konto w mbanku co kilka dni płacę kartę bo mają moneyback i promocję z tym związaną i zero problemów. Ale ja może jakiś szczesliwy człowiek jestem. Co chwilę słyszę, że to jakiś ktoś ma jakies problemy, a mnie zupełnie omijają. A mam tych rachunków całe mnóstwo
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-08(UTC) Posty: 69 Lokalizacja: brak
|
Nie słyszałem o tym. Napiszcie czy bank zrekompensował jakoś tą swoją "awarię"???
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-24(UTC) Posty: 33
|
Ja miałem taki sam problem jak opisał Artur, moja karta została pocięta w sklepie przez sprzedawczynię i potraktowano mnie jak złodzieja. Jedyne czego się doczekałem to przeprosiny ze strony banku i to wszystko. Do dzisiaj nie robię zakupó w tym sklepie chociaż mam go tuż przy pracy.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-10(UTC) Posty: 29
|
Ale serio? Może tak zrobić? Bo to trochę jak science fiction z tym cięciem w sklepie. Mbank pro bank, najlepsze i najczęstsze promocje robią:)
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-10-18(UTC) Posty: 1 Lokalizacja: adamowice
|
o kurcze nie słyszałem o tym, ale zwykłe przeprosiny moim zdaniem tu nie wystarczą. Moja partnerka ma konto w mbanku i nie mała zadnych problemów.
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-10-18(UTC) Posty: 14 Lokalizacja: Konin
|
Też się załapałem na pocięcie karty. Moja żona ma to samo konto i na szczęście tego dnia nie korzystała z karty, więc nie miała żadnych problemów. Dobrze, że mam jeszcze inne konto i za zakupy zapłaciłem inną kartą. I też tylko przeprosiny.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-10-19(UTC) Posty: 2 Lokalizacja: raszczyce
|
trochę dziwne ze tej sprawy nie nagłośniono ostatnio zastanawiałem się czy nie założyć sobie konta w mbanku ale po przeczytaniu o tej awarii chyba zrezygnuje z tego pomysłu
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-24(UTC) Posty: 33
|
O tej sprawie było głośno, w internecie pełno o tym i nawet we wiadomościach mówili. Ale 1 dzień i cisza. Mieli jakiś atak hakera do banku. To się może zdarzyć w każdym banku. Tylko nie było to przyjemne dla tych, których dotknęło bezpośrednio. I samo przepraszam jednak trochę mnie rozczarowało.
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-10-18(UTC) Posty: 14 Lokalizacja: Konin
|
Tak, osoby, które miały tą nieprzyjemność na pewno widziały dużo informacji na ten temat. Ja co chwila gdzieś trafiałem na informacje o tym. Nawet mnie to pocieszało, że nie tylko mnie to spotkało.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (2)
|
Skok do forum