Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-04-04(UTC) Posty: 73 Lokalizacja: Olsztyn
|
Słyszeliście o nowym pomyśle naszych władz? Ministr Rozwoju planuje wprowadzić obligacje loteryjne. Kto wykupi ten będzie brał udział w losowaniu nagród. Skusicie się?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-23(UTC) Posty: 74 Lokalizacja: Poznań
|
Właśnie dzisiaj o tym czytałem. To jak z totolotkiem. Czyli zysk będzie zależał od szczęścia. Nie będą oprocentowane więc cały zarobek to różnica pomiędzy ceną zakupu a sprzedaży. Mnie to nie zachęca.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-07-20(UTC) Posty: 3
|
Pierwsze słyszę, ale ludzie grają w lotka, więc w to też mogą. A tu przynajmniej nie tracą pieniędzy. Moga jedynie wygrać, bo zostać z kasą. Tu znalazłem taką grafikę o tym.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-03-25(UTC) Posty: 50
|
W wielkiej Brytanii są bardzo popularne takie obligacje. Kupuje się je najczęściej małym dzieciom i może zostaną milionerami za jakiś czas. jakaś tam szansa jest na to. Ale jak zwykle i tak trzeba czekać na szczegóły.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2014-09-18(UTC) Posty: 3
|
Hehe już to widzę jak to będzie wyglądało w Polsce. Jak zwykle wygrają znajomi królika. No ale naiwni zawsze się znajdą. Zero zaufania dla tego państwa! W loterii paragonowej też był przypadek, że samochód wygrała jakaś koleżanka byłej wiceminister finansów. Proszę, że ludzie maja czas na takie ściemy.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-03-29(UTC) Posty: 98 Lokalizacja: Wroclove
|
Może nie przypadkowo już jest była wiceminister bo pogoniona została poprzednia ekipa rządząca. No jak to będzie wyglądać to się okaże. Zależy ile takie obligacje będą kosztować. I jakie sumy będą do wygrania. Bo pomysł całkiem dobry
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-06(UTC) Posty: 66
Podziękował: 1 razy w 1 postach
|
W zasadzie ryzyka by nie było. Bo pieniędzy nie tracisz. Za to nie ma gwarancji, że wygrasz.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-05(UTC) Posty: 36 Lokalizacja: wroclaw
|
ja raczej się skusze no zobaczymy
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-11(UTC) Posty: 47 Lokalizacja: Kraków
|
A ja chętnie bym w to zainwestowała. Podoba mi się ten pomysł. Może nie wygram więc nic nie stracę. ALe może się uda i wtedy byłoby więcej niż na zwykłej lokacie.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest
|
Skok do forum