Ranga: Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-11-02(UTC) Posty: 17
|
Sporo mówi się o wirtualnych pieniądzach jak bitcoin da się na tym jakoś konkretnie zarobić? W jaki sposób?
|
|
|
|
Ranga: Advanced Member
Przyłączony: 2016-04-01(UTC) Posty: 83 Lokalizacja: Toruń
|
Osobiście się na tym nie znam ale słyszałam o osobach zarabiających na tym. Takie podstawy znajdziesz na stronie:http://odkryjbitcoin.pl/jak-kupic-bitcoiny/
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-03-29(UTC) Posty: 98 Lokalizacja: Wroclove
|
Wiesz teraz to już średnio na tym zarabiać można. Ale w niektórych okresach, wartość Bitcoina wzrastała rok do roku nawet o 1400 procent! więc kto kupił i trzymał ten jest bogaty.Szczególnie na początku.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-12-19(UTC) Posty: 1 Lokalizacja: warszawa
|
Niestety nie mogę się z tym zgodzić;) Btc wciąż szczyci się tendencją wzrostową. A to wszystko za sprawą zawirować na rynku walut i niepewności politycznej. Polecam Wam mojego bloga bitcoinpolska.blog.onet.pl
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-03(UTC) Posty: 100
|
Wzrostowa to może i tak, ale teraz jednak % do zarobienia są dużo mniejsze i też trzeba się wbić w dobry czas by zarobić, bo wahnięcia też są. A to jednak wirtualna waluta, nie bardzo widzę przełożenia jej na cokolwiek co można przewidzieć.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-10-29(UTC) Posty: 28
|
Właśnie czytałem, że nasz rzecznik finansowy zamierza przyjrzeć się bitcoinowi. Chce sprawdzić, czy polscy klienci są dobrze chronieni prawem. Wspomina też o konieczności wprowadzenia uregulowań prawnych w tej dziedzinie.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-01(UTC) Posty: 83 Lokalizacja: Toruń
|
Właśnie czytam, że klienci jednej z największej polskie giełdy bitcoin stracili wszystkie pieniądze, bo zniknęła z sieci. Są dwie możliwości: albo atak hakerski, albo defraudacja. A ludzie naprawdę wsadzili w to masę pieniędzy. Edytowany przez użytkownika 30 stycznia 2017 23:26:12(UTC)
| Powód: Nie określono
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-02-11(UTC) Posty: 3
|
Właściciele się rozpłyneli więc atak hakerski to raczej nie był. Do dzisiaj ludzie nie odzyskali pieniędzy. Teraz czytałam, że w Chinach zamknięto giełdy bitcoinów i znowu ludzie stracili pieniądze. A mój chłopak właśnie zastanawiał się nad zainwestowaniem w to. Ja na pewno będę mu to odradzać.
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-05-21(UTC) Posty: 10
|
wiesz jakieś patalogie się znajdą wszędzie.
Tak w ogóle wszyscy wiedzą o bitcoinie, a CoinMarketCap’s Bitcoin Dominance Index, który mierzy udział bitcoina w rynku, w stosunku do innych kryptowalut – spadł o blisko 20%, kończąc pierwszy kwartał br. na poziomie 68%.
czyli coraz więcej do powiedzenia mają inne kryptowaluty. Przykładowe inne to Litecoin, Dogecoin, Peercoin
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-23(UTC) Posty: 13
|
wiesz bitcoin dzisiaj to już potęzna maszyna. Największe banki już się "bawią" na tym rynku.
ehh... że też nie zainwestowałem całych oszczędności w bitcoin parę lat temu. Trzeba było wziąć kredyt, dom zastawić. i zarobić 2000% dzisiaj już bym mógł tylko chełpić się swoją genialną decyzją.
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-06-20(UTC) Posty: 11 Lokalizacja: Polska
|
Gdzie najlepiej kupować i sprzedawać BTC?
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-03-25(UTC) Posty: 1
|
Ja korzystam z giełdy bitbay ;) |
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-04-24(UTC) Posty: 5
|
opcji do kupowania i sprzedawania jest wiele. Tylko najważniejsze są prowizje, zawsze sprawdzaj wszelkie koszty prowadzenia.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (2)
|
Skok do forum