Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-05-05(UTC) Posty: 81 ![Polska Polska](/forum/Themes/cleanSlate/flags/pl.png) Lokalizacja: Iława Podziękował: 2 razy w 2 postach
|
Cypryjska firma dostrzegła potencjał w Polsce. W informacjach prasowych jest mowa o nowym Facebooku dla inwestorów. Firma nowych użytkowników przyciąga hasłem "Złap byka za rogi".Generalnie można powiedzieć, że ich usługa polega na copy-trading. Zainwestujecie?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-08-20(UTC) Posty: 72
Podziękował: 1 razy w 1 postach
|
Sorry ale nic nie rozumiem z tego co napisałaś. To jest portal społecznościowy? Czy co? Bo w co tu inwestować?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-24(UTC) Posty: 33
|
Widziałem ostatnio ich reklamę. Ja się na to nie piszę. ALe jak kogoś to interesuje to czemu nie? Likaon zajrzyj na: https://www.etoro.com/pl/ . Masz tam więcej informacji. A w każdym bądź razie jaśniej napisane niż to zrobiła Agata;-)
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2016-10-29(UTC) Posty: 28 ![Niemcy Niemcy](/forum/Themes/cleanSlate/flags/de.png)
|
Generalnie polega to na tym, że inwestujesz poprzez automatyczne kopiowanie wiodących traderów z tej platformy, czy nie wiem jak to nazwać.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-04(UTC) Posty: 73 ![Polska Polska](/forum/Themes/cleanSlate/flags/pl.png) Lokalizacja: Olsztyn
|
Czyli ślepo wierzysz, że ktoś kogo transakcje naśladujesz jest ekspertem i zawsze zyskuje. Jak on popełni błąd i straci, to ty też tracisz.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-03-29(UTC) Posty: 98 ![Polska Polska](/forum/Themes/cleanSlate/flags/pl.png) Lokalizacja: Wroclove
|
Ale na jakiej zasadzie kopiujesz? Masz tam jakieś konta obsługujące wszystkie mozliwe sposoby inwestowania?
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (4)
|
Skok do forum