Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-05-05(UTC) Posty: 36 Lokalizacja: wroclaw
|
jakie macie opinie i doświadczenia związane z Cinkciarzem?
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-06-08(UTC) Posty: 69 Lokalizacja: brak
|
korzystam z Cinkciarza, osobiście jestem zadowolony. za dodawanie opinii o transakcjach uzyskuje się rabaty na kupno lub sprzedaż waluty. Cinkciarz działa bez zarzutu.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-05(UTC) Posty: 81 Lokalizacja: Iława Podziękował: 2 razy w 2 postach
|
Też korzystam, to mój ulubiony kantor. Tylko raz czekałam dłużej na przelew ale wina była po stronie banku. DObre ceny i to o czym pisze endru czyli korzystne rabaty.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-08-18(UTC) Posty: 30
|
jak dla mnie cinkciarz trochę odstaje od reszty cenowo. Spready ma dosyć wysokie, w końcu z czegoś musi finansować te reklamy, których wiele się w kraju pojawiło.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-07-14(UTC) Posty: 83
|
Wiesz ładują niesamowite pieniądze w reklamę to się sprawdza. Standardowy użytkownik wpisuje w google hasło klika w pierwsze i tyle. Nawet jak wpiszesz tani kantor to wyskoczy Ci na pierwszym miejscu cinkciarz chociaż należy do drozszych. Oczywiscie to solidna firma, na której się chyba niewielu zawiodło.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2016-10-15(UTC) Posty: 5 Lokalizacja: poznan
|
szczerze mowiac nie korzystam z cinkciarza bo za każdym razem znajde lepsza oferte
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-30(UTC) Posty: 7 Lokalizacja: zamość
|
ja korzystam z wymiany w tym kantorze chyba najczęściej i jeszcze nigdy nie była niezadowolona wiec jak najbardziej polecam
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-11-12(UTC) Posty: 7 Lokalizacja: Warszawa
|
to najpopularniejszy kantor, ale moim zdaniem nie jest najlepszy czasem maja niekorzystne warunki
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-05-22(UTC) Posty: 62 Lokalizacja: Bytom
|
Korzystam czasami i jestem zadowolony. Faktycznie w przeglądarkach jest na pierwszym miejscu. Ze spredem już nie koniecznie ale się zdarza.
|
|
|
|
Ranga: Member
Przyłączony: 2017-01-07(UTC) Posty: 11
|
Korzystam od czasu do czasu ale rzeczywiście spread nie jest u nich poza konkurencją - delikatnie mówiąc.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-04-23(UTC) Posty: 74 Lokalizacja: Poznań
|
Wydaje mi się, że ten kantor jest mocno przereklamowany. Ma wyrobioną opinię, pakuje kasę w reklamy i nie musi się już starać i obniżać spread. Przyjdą do niego nowi klienci, którzy boją się nieznanych kantorów.
|
|
|
|
Przyłączony: 2016-09-24(UTC) Posty: 33
|
Dla początkujących wymianę w internecie, to idealny kantor. Mają poczucie bezpieczeństwa. Jak się oswoją, to poszukają lepszych spreadów.
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-01-27(UTC) Posty: 3
|
ja chyba nigdy nie byłam niezadowolona jeśli chodzi o ten kantor, wiec polecam
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-03-12(UTC) Posty: 2
|
Miałem konto w cinkciarzu, korzystałem przez chwilę. Ogólnie nic do zarzucenia nie mam, jednak korzystam z innej platformy.
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-10-07(UTC) Posty: 6 Lokalizacja: Gdańsk
|
ja zrezygnowała od pół roku korzystam z dobrykantor.pl
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-12-25(UTC) Posty: 75
|
wszystko jak zwykle mieli ok, aczklwiek no gdzie indziej znajdziecie taniej. ALe dosyc wysokie paramtery bezpieczenstwa wiec kto stawia bezpieczenstwo ponad taniosc to bedzie zadowolony
|
|
|
|
Przyłączony: 2017-08-17(UTC) Posty: 107
|
bezpieczenństwo? W sensie ułuda, że jak wielka firma i wiele reklam to nie upadnie? A takie Amber Gold? co prawda nie sądzę by cinkciarz powtórzył tą historię. Ale jakoś nie ma tu jakos specjalnie wiele wiecej zabezpiecen. Co oczywiscie nie znaczy, ze to niebezpieczna strona. Bo jest jak najbardziej bezpieczna,
|
|
|
|
Przyłączony: 2022-01-18(UTC) Posty: 3 Lokalizacja: Polska
|
Cinkciarz faktycznie znany, firma duża. Ja korzystam z Dobrykantor.pl mają moje zaufanie:)
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (3)
|
Skok do forum