Ranga: Advanced Member
Grupy: Registered
Przyłączony: 2018-03-04(UTC) Posty: 46  Lokalizacja: Wrocław
|
Jakie macie sposoby na utrzymanie korzystnego nastroju wśród pracowników w swojej firmie? Ja na przykład poza pizzą w piątki i pakietem bonów na święta, zdecydowałem się na wręczenie każdemu pracownikowi kosza pełnego słodyczy na Boże Narodzenie. Jak u was w firmie są nagradzani pracownicy?
|
|
|
|
|
Niestety nie wiele się dzieje na tym forum, dlatego może dopiszę dla tych co przeczytają że na prawdę warto jest dbać o pracowników, bo żadna inna inwestycja się tak nie zwraca
|
|
|
|
|
Sama prawda inwestowanie w pracowników procentuje i to nie byle jak, warto jednak czasem pamiętać o tym że nie zawsze warto jest do wszystkich zadań rekrutować nowych pracowników. Dla przykładu w swojej firmie kiedy potrzebowałem stworzyć dział telemarketingu ( czyli typowa praca dla studenta z częstochowa ) wybrałem opcje outsourcingu call center. Myślę że w ten sposób uniknąłem wielu problemów i nie potrzebnie wydanych pieniędzy.
|
|
|
|
Ranga: Newbie
Przyłączony: 2018-04-18(UTC) Posty: 8
|
system kolejkowyczym jest system kolejkowy? Używając metafor można powiedzieć, że kolejkomat to taki gospodarz, witający każdego klienta, który pojawi się w firmie. Ale jego zadanie jest znacznie szersze – jest także przewodnikiem, ułatwiającym petentowi sprawne poruszanie się po obiekcie.
|
|
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat |
Guest (3)
|
Skok do forum