kantory internetowe forum

Witaj Gościu! Aby odblokować wszystkie funkcje proszę Zaloguj się lub Zarejestruj.
Opcje
Idź do ostatniego postu Idź do pierwszego nieprzeczytanego
Mirafiori  
#1 Wysłane : 18 czerwca 2016 11:20:23(UTC)
Mirafiori

Ranga: Advanced Member

Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-06-08(UTC)
Posty: 47

Czy muszę mieć konto w danym banku by wymienić w nim pieniądze na inną walutę?

Chesz się włączyć do dyskusji?! Zaloguj się na swoje kontoZałóż nowe konto.

endru  
#2 Wysłane : 19 czerwca 2016 21:37:55(UTC)
endru

Ranga: Advanced Member

Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-06-08(UTC)
Posty: 75
Lokalizacja: brak

Jeżeli idziesz z gotówką do banku na wymianę to nie musisz mieć tam konta. Pytanie tylko czy jest to opłacalne??? Natomiast jeżeli chcesz wymienić pieniądze bezgotówkowo w danym banku to już musisz mieć konto.
private  
#3 Wysłane : 21 czerwca 2016 12:32:25(UTC)
private

Ranga: Advanced Member

Grupy: Registered
Przyłączony: 2015-09-28(UTC)
Posty: 38
Polska
Lokalizacja: Kraków

Nie ma dealu wymieniać waluty w bankach, ale jak chcesz koniecznie to wymienisz.
nawet Ci konto w banku od ręki założą jak będziesz chciał i kartę kredytową też
AlinaB  
#4 Wysłane : 26 czerwca 2016 17:20:14(UTC)
AlinaB

Ranga: Newbie

Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-06-26(UTC)
Posty: 8
Polska
Lokalizacja: Bydgoszcz

I to bardzo chętnie założą takie konto. Przeliczniki mają takie, że lepiej omijać banki z daleka. No i nie zapominajmy o limitach wymiany jakie ma większość banków.
Mirafiori  
#5 Wysłane : 4 lipca 2016 09:47:25(UTC)
Mirafiori

Ranga: Advanced Member

Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-06-08(UTC)
Posty: 47

ok dzięki. To może jednak nie wymienię ich w banku:)
salerno  
#6 Wysłane : 9 lipca 2016 11:31:48(UTC)
salerno

Ranga: Newbie

Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-07-09(UTC)
Posty: 2
Polska
Lokalizacja: Olsztyn

Czasami jest opcja, że dla swoich klientów, bądź dla tych co swieżo założyli konto jest trochę lepsza oferta niż zazwyczaj.
Marysia  
#7 Wysłane : 9 lipca 2016 11:36:50(UTC)
Marysia

Ranga: Member

Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-06-10(UTC)
Posty: 12
Lokalizacja: Łódz

salerno w których bankach taka opcja występuje?
oreiro  
#8 Wysłane : 25 kwietnia 2018 09:43:58(UTC)
oreiro

Ranga: Advanced Member

Grupy: Registered
Przyłączony: 2016-09-03(UTC)
Posty: 62

To raczej w ramach promocji, bo tak zazwyczaj to raczej nie występują takie zabiegi. Mogłyby nawet niezgodne z prawem moim zdaniem.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
Skok do forum  
Nie możesz tworzyć nowych tematów w tym forum.
Nie możesz odpowiadać na tematy w tym forum.
Nie możesz usuwać swoich postów w tym forum.
Nie możesz edytować swoich postów w tym forum.
Nie możesz tworzyć ankiet w tym forum.
Nie możesz głosować w ankietach w tym forum.

Zasilane przez YAF.NET 2.2.0 | YAF.NET © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
Ta strona została wygenerowana w 0.166 sekund.

Powiadomienie

Icon
Error